• TURAN HANÇERLİ: KOLTUĞUN SAHİBİ AVCILAR HALKI

    Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Belediye binasına gelerek eski başkan Handan Toprak Benli’den koltuğu devraldı. Hizmetlerinden dolayı Handan Toprak Benli’ye teşekkür eden Hançerli, ‘Koltuğun gerçek sahibi Avcılar halkıdır.’ dedi.

  • Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Belediye binasına gelerek eski başkan Handan Toprak Benli’den koltuğu devraldı. Hizmetlerinden dolayı Handan Toprak Benli’ye teşekkür eden Hançerli, ‘Avcılar’da bir kez daha halkın iktidarının yönetime geçtiğini’ söyledi.

    Önceki gün mazbatasını alan Turan Hançerli, Belediye Başkanı sıfatıyla ilk kez Avcılar Belediyesi’ne geldi. Belediye çalışanları tarafından karşılanan Hançerli, 4’üncü kattaki başkanlık odasına merdivenleri kullanarak çıktı ve personelle tek tek selamlaştı.

    Eski Başkan Handan Toprak Benli tarafından yeni makamında karşılanan Hançerli, yaptığı teşekkür konuşmasında Avcılar Belediyesi’nin 435 bin yurttaşın ortak çatısı olduğunu vurguladı.

    Devir teslim töreni öncesi konuşma yapan Handan Toprak ve Turan Hançerli, Avcılar’ın tarihi bir ana tanıklık ettiğini söyledi:

    Avcılar halkı Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adayı Hançerli’yi seçti

    Eski Başkan Handan Toprak Benli’ye hizmetleri dolayısıyla teşekkür ederek sözlerine başlayan Turan Hançerli, şu ifadeleri kullandı:

    “Sayın Başkan’a bugün burada devir teslim töreninde olarak; bu nezaketi göstermesinden dolayı teşekkür ederim. Bir yarışı geride bıraktık ve demokrasinin yarışında Avcılar halkı, Cumhuriyet Halk Partili adayı Turan Hançerli’yi Belediye Başkanı yaptı. Avcılar halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

    lk yola çıktığımız gün söylediğimiz gibi hizmetimiz 435 bin nüfuslu Avcılar’ın tamamına olarak. Hiçbir zaman parti, görüş, mahalle ayrımı yapmayacağız. Burası Avcılarlıar’ın ortak evi olacak. Bu koltuk da Avcılarlılar’ın ortak koltuğudur. 5 yılda bir yeniden değerlendirilen bu koltuğun gerçek sahibi Avcılar halkının kendisidir.

    5 yıl sonra yeniden halkın önüne çıkacağız ve Avcılar halkı kimi layık görürse o seçilecek.

    Daha önce söz verdiğimiz gibi, seçildikten sonra da halka sormaya devam edeceğiz. 435 bin vatandaşımızın gerçek sahibi olduğu Avcılar’ın yönetiminde katılımcı bir süreç izleyeceğiz. 5 yılın sonunda Handan Başkan’ın dileği gibi ben de Avcılar’ı oylarını daha da arttıran bir CHP’liye, sosyal demokrata, halkın çıkarını kendi çıkarının üzerinde tutan bir yönetim anlayışına devrederim.

    Devir teslim töreninin ardından başkanlık odasına geçen halef ve selef, basına kapalı olarak bir süre görüşürken; görüşmenin ardından eski Başkan Benli, Turan Hançerli tarafından uğurlandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir