• USTA BESTEKARA SAYGI GECESİ

    Büyükçekmece Belediyesi Musiki Derneği Korosu, ünlü bestekâr Turhan Taşan'ın şarkılarını seslendirdi.

  • Koro şefliğini TRT sanatçısı Cengiz Sönmez’in yaptığı konserde konuşan ünlü bestekâr Taşan, “Türk Sanat Müziği’ne ve sanatçıya değer veren Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadesini kullandı.

     Ayakta alkışlandılar

    Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Türk Sanat Müziği konserine Büyükçekmeceliler yoğun ilgi gösterdi. Konuk sanatçı Nusret Yılmaz’ın katılımıyla müzik severlere eşsiz bir gece sunan Büyükçekmece Belediyesi Musiki Derneği Korosu program sonunda ayakta alkışlandı.

    Beste yarışmasına davet etti

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen geceye katılan Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Büyükçekmece’de kültür ve sanat anlamında çok güzel işler yapıldığını ifade ederek şunları söyledi; “Bu güzellikler ve başarılar da en büyük pay etkinliklerimize katılan, sahiplenen Büyükçekmece ailesinindir. Bu akşamda güzel bir musiki şöleni izledik. Koroya ve bestekâr Turhan Taşan hocamıza teşekkür ediyorum. Gecen hafta basına tanıttığımız 1. Altın Köprü Türk Sanat Müziği Beste Yarışması’nı buradan da duyurmak istedim. Sanat köprüsünü beste ile kuracağız. Bu sloganla yola çıktık. Türk Sanat Müziğine gönül veren tüm bestecilerimizi yarışmaya katılmaları için davet ediyorum.”

    Bestekâr Turhan Taşan’dan Başkan Akgün’e teşekkür

    Konser sonunda sahneye davet edilen ünlü bestekâr Turhan Taşan, duygu dolu anlar yaşadığını belirterek şunları söyledi: “İnsan hayatında anlamlı geceler çok azdır, bende o gecelerden birini yaşıyorum. Bana bu mutluluğu yaşattıkları için Büyükçekmece Belediyesi Musiki Derneği Korosu’na, sanata ve sanatçıya değer veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün beyefendiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir