• Uysal başarılı olsaydı Büyükşehir başkanı olarak devam ederdi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal’ın Başakşehir’i beton yığınlarına teslim ettiğini belirten Aydın; “Eğer bir belediye başkanı gerçekten çok başarılıysa hele de Büyükşehir’e atanmışken Büyükşehir başkanı olarak devam ederdi” ifadesini kullandı.

  • Bahçeşehir’in kurucu Belediye Başkanı Kemal Aydın, Büyükçekmecelileri uyardı: Büyükçekmece’nin sahilleri, bu yeşil alanlar betona dönüştürüldüğünde “eyvah” dersiniz.

    “Çocuklarınızın geleceğine zararı var”

    Bahçeşehir’in kurucu belediye başkanı ve 2 dönem belediye başkanlığı görevini yürüten Kemal Aydın, Bahçeşehir’in Başakşehir’e bağlandıktan sonra beton yığınlarına teslim edildiğini belirterek;O betoncular, o rantçılar, o müteahhitler. Bütün çocuklarımızın geleceğinde yeşili çalıp o kuleleri dikenler. Onların dönüşümü yok. Keşke gecekondu kalsaydık. Gecekonduyu düzeltmek kolaydı ama milyarlarca dolarlık bu betonları yıkıp, onların çevreye verdiği, çocuklarımızın hepimizin hayatına, aldığımız nefese zararı var” diye konuştu.

    Neden Büyükçekmece seçildi?

    Kemal Aydın, Bahçeşehir’in Başakşehir’e bağlanmasının ardından belediyeyi Mevlüt Uysal’a devrettiğini hatırlatarak şöyle konuştu; “Mevlüt beye, istemezdik böyle kapatılarak, halkı hiçe sayarak belediyemizin kapatılmasını. Ama bu konuda bir hırsım yok. Muhalefette yapmayacağım. İyi yaptığınız şeyleri öveceğim. Kötü yaptıklarınızda vicdanlarınızla, Allah’la sizi baş başa bırakıyorum. Yeter ki personelimi işten çıkartmayın, hiçbirinin partizan yanı yoktur. Doğru işler yapın, biz de sizi alkışlayalım dedim. Ama maalesef öyle olmadı. Bütün her yerde beton yığınları, Bahçeşehir bitti peki yeşil alan neresi kaldı? Eğer bir belediye başkanı gerçekten çok başarılıysa hele de Büyükşehir’e atanmışken Büyükşehir başkanı olarak devam ederdi. Peki onun yerine neden Büyükçekmece seçildi? Esenyurt olmaz bitti, bloklardan nefes alınmıyor. Bahçeşehir’de bitti. Nerede peki su havzaları, yeşil alanlar, deniz, göl?”

    “Bahçeşehir eyvah diyor”

    Hasan Akgün’ün çok başarılı bir belediye başkanı olduğunu ve Büyükçekmece’yi İstanbul’un örnek kenti haline getirdiğini de kaydeden Aydın şöyle konuştu; “Çok güzel bir Büyükçekmece var. İmarı arttırılmamış, doğası ve insanıyla hep birlikte. Sakın ha sakın kişisel hırslara kapılmayın. Büyükçekmece’nin güzel sahilleri, bu yeşil alanlar betona dönüştürüldüğünde eyvah dersiniz. Bahçeşehir eyvah diyor.”

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir