• UZMANLAR EŞLİĞİNDE MANİKÜR TEKNİĞİ

    Büyükçekmece Belediyesi Halk akademisi bünyesinde devam eden Manikür ve Pedikür Teknikleri kurslarına Büyükçekmeceli kadınların ilgisi oldukça yoğun.

  • Bugüne kadar binlerce kadını meslek sahibi yapan Büyükçekmece Belediyesi’nin meslek edindirme kurslarını bu yılda ilgi oldukça fazla.

    Uzman eğitmenler eşliğinde

    Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin 2017-2018 döneminde “Elinizden Her İş Değil, Sevdiğiniz İş Gelsin” sloganıyla 15 farklı branşta başlattığı kurslar ilçe genelindeki sanat merkezlerinde devam ediyor.

    Meslek edinmek veya kendisini geliştirmek için kurslara kayıt yaptıran Büyükçekmecelilere, uzman eğitmenler tarafından eğitim veriliyor.  

    Meslek sahibi oluyorlar

    Kadınların yoğun ilgi gösterdiği Manikür ve Pedikür Teknikleri derslerine katılan kursiyerlere, hijyen ve sağlık kurallarına uygun bir şekilde el ve ayak bakımına dair işlemler öğretiliyor.

    Eğitim sonunda başarılı olan kursiyerlere, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek. Mezun olan kursiyerler, kazandıkları yeterlilikler doğrultusunda; kuaför salonlarında ve güzellik merkezlerinde çalışabilecekler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir