• VATANDAŞA İKRAMLI KARŞILAMA

    Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan Reklam Vergisinin 2017 yılına ilişkin ödeme süresi 30 Kasım tarihi itibariyle doluyor.

  • Bakırköy Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yoğun geçen vergi ayının son gününde vatandaşlara ikramlarda bulunarak 2017 vergilerine veda etti.

    Bu yılın başında uygulanan vergi yapılandırmalarının ardından vergi daireleri, bankalar ve belediyelerdeki mükellef yoğunluğunda artış yaşandı. Hem kalabalığın, hem borç yükünün verdiği stresi azaltmak için Bakırköy Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü farklı bir yol seçti. Müdürlük çalışanları kendi hazırladıkları atıştırmalıkları vergi ayının son günü olan 30 Kasım’da vatandaşa ikram etti.

    E-Belediyecilik ve Kiokslarla Ödemeler Yapılabiliyor

    Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, tüm müdürlük çalışanlarına emekleri için teşekkür ederek, “Her yıl Mart, Nisan ve Kasım ayları yoğun geçiyor. Biz de belediye olarak vergi aylarında çalışma saatlerimizi yeniden düzenliyoruz ve hafta sonları da vatandaşlarımızı mağdur etmemek için çalışıyoruz. Online hızlı ve kolay ödeme için vatandaşlarımız internette e-belediyecilik üzerinden ve her mahallemizde bulunan kioks cihazlarımızdan da ödemelerini gerçekleştirebiliyor. Vatandaşlarımızı mağdur olmamaları için vergilerini düzenli ödemeye çağırıyoruz. Tüm bu yoğunluğun arasında çalışanlarımız hem bu son günün stresini biraz hafifletmek hem yeni yılı iyi dileklerle karşılamak için böyle bir organizasyon yaptılar. Herkesin emeğine ve ellerine sağlık.” dedi.

    Çalışanlar, kendi hazırladıkları yiyecekleri gün boyu yine kendi elleriyle vatandaşlara sunarken, vatandaşların memnuniyeti de gözlerden kaçmadı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir