• AVENDER’DENYÜZLERCE AİLEYE GIDA DESTEĞİ

    Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Türkiye’de de hayatı durma noktasına getirdi. Avender Avcılar Engelliler Dernek Başkanı Ahmet Halit Vardar, Avcılar’da kapı kapı dolaşıp yardıma ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımızın yardımına koşuyor.

  • AVENDER Başkanı Ahmet Halit Vardar zorlu ve sıkıntılı günler geçirdiğimiz bu günlerde yardıma ihtiyacı olan ailenin yardımına koşuyor. Yaklaşan ramazan ayı ile birlikte kısıtlı imkanlarla binlerce başarıya imza atan Vardar evden dışarı çıkamayan 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlara erzak yardımı yapıyor.

    KAPI KAPI DOLAŞIYOR

    Evde kal çağrısında bulunan Avcılar Engelliler Derneği (AVENDER) Dernek Başkanı Vardar ‘Dışarıya çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ve engelli ailelerimizin bu sıkıntılı günlerdede yardımına koşmaya çalışıyoruz. Ramazan ayı yaklaşıyor imkanı olmayan vatandaşlarımıza hayırseverlerimizin desteği ile erzak kolisi dağıtıyoruz. Cihangir’den, Tahtakale’ye, Gümüşpala’dan Üniversite mahallesine kadar her mahalleye gidip orada yardıma ihtiyacı olan ailelerimize  kendi imkanlarımızla yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugüne kadan yüzlerce erzak kolisini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdık. İnşallah bundan sonraki günlerdede aynı hızla devam edeceğiz’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir