ALTIN 2.238,41-0,21%
BITCOIN 2048805-6,87%
19 Mart 2024
İstanbul
12°

AÇIK

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

ZABITA EKİPLERİ OKUL ÖNLERİNDE GÖREV BAŞINDA

ZABITA EKİPLERİ OKUL ÖNLERİNDE GÖREV BAŞINDA

ABONE OL
18 Eylül 2019 12:04
ZABITA EKİPLERİ OKUL ÖNLERİNDE GÖREV BAŞINDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yaşayan öğrencilerin güvenli bir şekilde okula ulaşabilmeleri için gerekli tüm önlemleri aldı. Araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerdeki 15 ilkokulda her sabah 08:30’da çocukların güvenliği için görev yapan Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gerektiğinde trafik akışını düzenleyip öğrencilerin yaya geçidinden karşıdan karşıya güvenli bir şekilde geçmelerine yardımcı oluyor.

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okulların açılmasıyla birlikte, okul önlerindeki denetim çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerdeki 15 ilkokulda her sabah 08:30’da çocukların güvenliği için hazır bulunan zabıtalar, öğrencilere eşlik ederek ve gerektiğinde trafik akışını düzenleyerek öğrencilerin ışıklardan, yaya geçitlerinden veya kritik kavşaklardan geçişlerinde öğrencilere yardımcı oluyor. Öğrencilerin, zabıtaların güvenli ellerinde, okula rahat bir şekilde ulaşmasını sağlayan uygulama, veliler tarafından da beğeni topluyor.

Öğrenciler Güvende, Veliler Huzurlu

İlçede yaşayan minik öğrencilerin okullarına güvenle ulaşabilmesi adına çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, trafik yoğunluğunun fazla olduğu okulların önlerinde, öğrencilerin yaya geçitlerinden rahat bir şekilde geçmelerini sağlıyor. Zabıtaların uygulaması en çok anne babaları rahatlatıyor. Araç sahiplerinden, okul önlerinde, trafik kurallarına daha çok dikkat etmelerini ve zabıtalara yardımcı olmalarını isteyen Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürü Atila Uysal, “Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okula ulaşmaları için zabıtalarımız görev başında.” dedi.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: