• BİSİKLET TAKIMI SEZONA HAZIR

    İlçemizi başarı ile temsil eden Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi Bisiklet Takımı, 2018 yarış sezonu hazırlıklarına hız verdi.

  • 2017 yılında katıldıkları tüm yarışlarda kürsüye çıkmayı başaran genç sporcuların şimdiki hedefi Büyükçekmece’de düzenlenecek olan Uluslararası Büyükçekmece Dağ Bisikleti Yarışması’nda yeni başarılar elde etmek.

    Başarının anahtarı çok çalışmak

    Sezona iyi bir başlangıç yapmak için antrenmanlarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi Bisiklet takımı, çalışmalarını üç aşamalı olarak yürüttü. Birinci aşama koşu ve kondisyon, ikinci aşama roller, treiner ve kadans antrenmanları, üçüncü aşama ise teknik ve taktik sürüş eğitimleri oldu. Haftada 6 gün, 18 saat antrenman yapan sporcuların hedefi 2018 yılında Büyükçekmece’nin adını tüm dünyada duyurmak.

    Uluslararası bisiklet yarışı düzenlenecek

    Bisiklet takımının yarışlara yoğun antrenman programı ile hazırlandığına dikkat çeken Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Sporcularımızın heyecanı bizi de heyecanlandırıyor. Bisiklet sporunu geliştirmek ve yaygınlaştırmak için önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bu sezon Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun uluslararası boyutta düzenlenen Dağ Bisikleti Yarışı’na Büyükçekmece’de ev sahipliği yapacağız. 7 – 8 Nisan 2018’de Tepekent’te koşulacak olan Uluslararası Büyükçekmece Dağ Bisikleti Yarışı’nda Türkiye’nin birçok ilinden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelecek sporcuları ağırlayacağız” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir