• HANAK MAHALLE DERNEĞİ AÇILDI

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ardahan ili Hanak İlçesi Avcılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin yeni merkezinin açılışını gerçekleştirdi. 

  • Derneğin açılış törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, STK başkanları ve çok sayıda Hanak’lı katıldı. Açılışta konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Hanaklılardan ilk seçimde Hanak ilçesini AK Parti ailesine katmaları istedi.

    Kadıoğlu, Hanaklıları tebrik etti

    Açılışta Hanaklılara seslenen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, çok çalışarak ilk seçimde Ardahan İli Hanak İlçesini AK Parti ailesine katarak belediye hizmetlerine kavuşmaları gerektiğini söyledi. Ardahan’a ve Hanak’a yapılan yatırımlardan bahseden Başkan Kadıoğlu, Esenyurt Belediyesi olarak o bölgeye büyük katkı sunduklarının bir kez daha altını çizdi. Kadıoğlu, “ Bu güzel mekânı hazırlayan ve bu hale getiren arkadaşları tebrik ediyorum. Burada annelere seslenmek istiyorum. Aileyi diri tutan annelerder. Çocuklarınıza sahip çıkın, sokaklardan koruyun. Sokaklardaki uyuşturucu ve diğer tehlikelerden korumak için spor merkezlerimize, kütüphanelerimize, gençlik merkezlerimize gönderin. Neslimizi korumalıyız. Ülkemize faydalı bireyler yetişmesi için en büyük görev annelere düşüyor” dedi.

    İkram edilen yöresel yemeklerin tadına bakan Başkan Kadıoğlu, Hanak’lı kadınların da açılışa gösterdikleri katılım ve ilgiden dolayı tebrik etti.

    Kaymakam İnci Belediyenin projelerinden bahsetti

    Açılışta konuşan bir başka isimde Kaymakam Ekrem İnci oldu.  Kaymakam İnci yaptığı kısa konuşmada Kaymakamlık olarak halkın her konuda yanında olduklarını ifade ederken, emniyet teşkilatının kadınlarla gerçekleştirdiği toplantılara değindi. Bu toplantılarda kadınlardan sokaklarla ilgili çok daha mühim bilgiler aldıklarını belirten Kaymakam İnci, daha sonra ise Esenyurt Belediyesi’nin halkın yararına gerçekleştirdiği çalışmalar konusunda bilgi verdi.

    Çoban, ‘Esenyurt belediyesi her yerde’

    Açılışın ev sahiplerinden biri olan Hanak’lı Belediye Meclis üyesi Togay Çoban’dı. Açılışa katılanlara ayrı ayrı teşekkür eden Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu’na özel olarak teşekkür etti. Esenyurt Belediyesi’nin Hanak İlçesine gerçekleştirdiği projelerden bahseden ve Belediye Başkanına bu konuda Hanaklılar adına teşekkür eden meclis üyesi Togay Çoban, ‘Başkan Kadıoğlu’na ne kadar teşekkür etsek azdır. Kilometrelilerce uzağa yatırım yapan başka bir belediye sanırım yoktur’ diyerek Esenyurt Belediyesi’nin hizmetlerinden bahsetti.

    e20b7122

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir