• MUHTEŞEM ESERLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

    Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü'nün engel tanımayan izcilerinin yapmış olduğu el işi çalışmaları 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen kermeste satışa sunuldu. 

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda hayata geçirilen Engelliler Eğitim İş ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen kermes açılışına Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün ve Kızı Yurdagül Akgün Akyollu da katılarak engelli izcileri yalnız bırakmadılar.

    “Engel tanımadıklarını kanıtladılar”

    Yoğun iş temposu nedeniyle etkinliğe katılamayan Başkan Dr. Hasan Akgün, gönderdiği mesajda; “Her zaman söylediğim gibi engeller sevgiyle aşılır. Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü’nün engel tanımayan izcileri muhteşem çalışmalar ortaya çıkartarak bir kez daha engel tanımadıklarını kanıtlamış oldular. Hepsine kucak dolusu sevgiler” ifadesini kullandı.

    Çocuk meclisinden destek

    Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi Üyeleri de bu özel günde engelli kardeşlerini yalnız bırakmadılar. Toplumda farkındalık yaratmak amacıyla engelli vatandaşlar için hayata geçirdikleri projeleri katılımcılara aktaran çocuk meclisi üyeleri, her zaman ve koşulda engelli kardeşlerine destek vermeye hazır olduklarını da belirttiler. İlçe genelinde en çok pet şişe kapağını toplayan okul seçilen Kırmızı Tren Anaokulu’na günün anlam ve önemine istinaden engelli bir vatandaşa teslim etmeleri için tekerlekli sandalye hediye edildi.

    Bando eşliğinde çelenk koydular

    Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü’nün kurmuş olduğu bando takımı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği kapsamında Mimaroba Atatürk Anıtı’na çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Burada gerçekleştirilen örenin ardından Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü’ne yapmış olduğu yardımlardan dolayı Atmaca Unlu Mamüller’ine plaket takdim edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir