• TÜRKİYE’YE ÖRNEK AKADEMİ

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Güzelce Sanat Merkezi’nin 2016-2017 Eğitim Dönemi mezuniyet yemeğine katıldı.

  • Onbinlerce kişiye kucak açtı

    Hatice Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin tüm Türkiye’ye örnek gösterilebilecek bir akademi olduğunu belirterek; “Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi 18 sanat merkezinde, 39 gönüllü eğitmen nezaretinde 40 branşta bugüne kadar onbinlerce kişiye sanat ve mesleki eğitim alanında kurs vermiştir. Özellikle kadınlarımızın yoğun ilgi gösterdiği bu kurslar sayesinde binlerce kadınımız ya bir meslek edinmiş veya bir sanat dalında kendini geliştirmiştir” ifadesini kullandı.

     “Anneler Günü’nüz kutlu olsun”

     Güzelce Sanat Merkezi eğitmenleri ve kursiyerlerine teşekkür eden ve Anneler Günü’nü kutlayan Hatice Akgün, “2016-2017 Eğitim Dönemi’nde yine çok başarılı işlere imza attınız. Özveriyle geçen bir dönemin sonunda el emeği göz nuru eserler ortaya koydunuz. Büyükçekmece’nin kültür ve sanat hayatına zenginlik katan, katkı sunan eğitmenlerimize ve kursiyerlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir